Vítáme jaro

01.03.2011 22:36

Zdravíme Vás a věříme, že se těšíte na jaro tak, jako my. Poslední slunečné dny jsou plné energie a dobré nálady. A sluníčko už začíná mít sílu a krásně hřeje. Je to nádhera po tak dlouhé zimě, i když Ornelce se po sněhu bude určitě moc stýskat. Však se v něm také pořádně vyřádila. 

Přidala jsem do fotogalerie další nové fotečky z února, procházky, lenošení na gauči, hraní si v pelíšku s plyšáky a další pózování naší krásky. 

Také Vám musím doporučit dva krásné filmy o psí lásce a věrnosti. Jeden film se jmenuje Marley a já a je to příběh o bláznivém štěněti, který si získá nejenom lásku svého pána, ale postupně i jeho ženy, dětí a prožije s nimi celý svůj život, je vidět, jak roky plynou a jak to tak bývá, tak přichází i smutný konec, protože i ten nejlepší přítel nás jednoho dne opustí a odejde do psího nebe. Viděla jsem film i četla knížku a byl to úžasný zážitek, který jsem samozřejmě oplakala. 

Druhý film je snad ještě hezčí, jmenuje se Hačikó příbeh psa. A je to opět úžasný příběh o silné psí lásce a věrnosti ke svému páníčkovi. Nejen, že ho každý den vyprovází na vlak a zase na něho čeká, až milovaný páníček přijede vlakem zpět a nadšeně ho vítá. Jednoho dne se však páníček z práce nevrátí, má srdeční příhodu a umírá. Hačikó se s tím nemůže smířit a každý den ještě dalších 10 let ho marně v 17h čeká u vlaku. U tohoto příběhu jsem plakala skoro po celou dobu. Každý, kdo poznal lásku svého psa tento film ocení jistě také nejednou slzou. 

A pak bych Vás ještě ráda pozvala na společnou procházku s Vašimi vlkodavy do ZOO ve Dvoře Králové, která se uskuteční v sobotu 12.3.2011, sraz je v 11h u hlavního vchodu. Více informací najdete na www.irskyvlkodav.cz. Určitě budeme moc rádi, když se také zúčastníte. My se s Ornelkou už těšíme na spoustu nových přátel a krásné zážitky z této plánované procházky.