Podívejte se, jak Ornelka slavila své narozeniny...

04.06.2011 23:00

Narozeninový den byl opravdu povedený. Ornelka už ráno zjistila, že se děje něco mimořádného, panička připravovala její oblíbené palačinky s tvarohem... A jak to, že dostala jen jednu? No protože další byly do palačinkového dortu, který měla Ornelka jako překvapení. Ještě jsme přidali banán, piškoty a pár dobrůtek na ozdobu, dvě tyčinky místo svíček a dortík pro naši oslavenkyni byl na světě. Počasí nám přálo a tak jsme odpoledne vyrazili na zahradu a Ornelka už věděla, že ono překvapení v lednici, které ráno pečlivě sledovala, je pro ni. Nemohla se dočkat a hned se na dortík vrhla. Za chvíli už její fousky a čumáček byly plné tvarohu. Ornelka se však nějakým ušpiněním vůbec nezabývala a od dortu se nehnula, dokud tác nebyl prázdný. Foteček je spoustu a některé jsou kouzelné, ty její grimasy jsou nenapodobitelné a udělaly nám hroznou radost. Snad i Vy se u nich pobavíte. 

Dárek dostala už dva dny předem tedy 31.5.2011, obrovský uzel z bůvolích kůží, který vážil více než půl kila a na délku mohl mít dobrých 40cm. Jelikož jsme se báli, aby si na narozeniny příliš nezaplácala bříško, tak jsme ji dobrůtky takto rozdělili. I z uzlu měla obrovskou radost, jako z každé dobrůtky. Ani ho první den nezdolala a tak si ještě 1/3 nechala na druhý den. Její oslava narozenin tedy ve skutečnosti trvala tři dny. 

Ornelko, děkujeme Ti za každý krásný den, který nám věnuješ a děláš ho neobyčejným svou přítomností, láskou a oddaností. Jsi jedinečná a já doufám, že tady s námi budeš věčně a oslavíme společně ještě spoustu dalších a dalších narozenin. Máme Tě nepopsatelně rádi a už navždy budeš v našich srdcích. Přejeme Ti hlavně hodně zdraví.... 

 

A tady je ten slíbený odkaz na fotečky:

https://picasaweb.google.com/zsornelka/Ornelka2Narozeniy#