Internetová soutěž o nejkrásnějšího psa a kočku

24.06.2011 17:08

Ornelku i Jasperka jsem přihlásila do internetové soutěže o nejkrásnějšího psa a kočku BRIT 2011. Ornelka se v kategorii pes umístila na 46. místě  a Jasperek v kategorii kočka dokonce na 15.místě. Ornelka i Jasperek získali skoro 600 hlasů, což je krásné číslo. Všem, kteří jste se hlasování zúčastnili, děkujeme za podporu. A společnosti BRIT děkujeme za vyhrané granulky. Na výsledky souteže se můžete podívat zde:

https://www.krmivo-brit.cz/funny-photo/contest

Léto už je tady s námi, jak praví kalendář, počasí tomu někdy moc nenasvědčuje, studený vítr, deště, bouřky nás zlobí již víc než týden. Snad se zase vrátí hezčí počasí. Ornelka nám před pár dny začala hárat, takže je velmi neklidná, nevydrží na jednom místě, je ještě mnohem více mazlivá než obvykle, stále si na tato svoje období ještě nezvykla. Snad se jí nálada brzy zlepší. Prozatím uplácíme piškotkama, ty vždycky zaberou. 

No a doufáme, že v neděli jí také zlepší náladu návštěva, protože od mamky opět dostane nějakého plyšáka, kterého sama bude hledat už v autě. Jelikož je neuvěřitelně nedočkavá a ví, že hračku mamka nikdy nezapomene. 

Přejeme Vám všem krásné léto, doufáme, že strávíte spoustu času se svými mazlíčky, kteří se určitě na společné chvíle moc a moc těší...