Co je u nás nového v roce 2011

20.01.2011 17:37

Všechny Vás moc zdravíme v roce 2011. Konec roku 2010 utekl, jak mávnutím kouzelného proutku. Všechny přípravy a těšení se na Vánoce už jsou pryč a nás zase čeká celých 12 měsíců roku 2011. Co nám asi přinese a jaký bude? To zatím nikdo z nás neví, ale doufejme, že bude plný krásných zážitků, radosti a štěstí, že se nám obloukem vyhnou všechna trápení a strasti, nemoci i šrámy na duši. Že život bude plný slunce, mráčky snad nikdy nepřijdou a pokud ano, tak se snad, co nejdříve zase vyčasí. 

A co nás letos čeká? Rádi bychom s Ornelkou absolvovali bonitaci. Jelikož ale není přímo trénovaná na výstavách máme z toho trochu strach a přemýšlíme, jestli vůbec máme jet. Zřejmě to necháme až na září, kde je bonitace v Brně na přehradě, což máme nejblíž a snad s Ornelkou stihneme natrénovat všechny potřebné věci. Také oslaví své druhé narozeniny, takže se z ní už skutečně i podle kalendáře stane dospělá vlkodavka. Také bychom rádi vyrazili na výlet do ZOO, na nějaké delší túry, někam na přehradu či k rybníku, aby si Ornelka zkusila i zaplavat... Už aby bylo to krásné vonící jaro a léto plné slunce a ovoce, které Ornelka zbožňuje. 

První měsíc nového roku máme skoro za sebou. Dnes je 20. ledna a co je u nás vlastně nového? Největší novinka, ze které máme strašnou radost je, že se Ornelka konečně naučila vyskočit do auta. Do teď jí páníček musel vždy zadní nožky a zadek zvednout. Dneska jsme trénovali na piškotky a podařilo se. Vážení, naše Ornelka umí ve svých 19-ti měsících konečně vyskočit do auta. Jupíí... Snad to do nějakého výletu nezapomene. :-) Po tréninku, ale smutně z auta seskočila, když zjistila, že se na žádný výlet nejede. :-)

Ornelka postupně baští všechny dobrůtky, které dostala pod stromeček. S nadšením dnes přivítala po delší době opět padající vločky sněhu.

Silvestrovské bouchance jsme přežili, sice se u toho chudinka klepala, jak ratlík, vlezla mezi nás na gauč a chvílemi jsme jí i zakrývali ouška, aby jí to netrápilo ještě víc. Naštěstí to nebylo tak hrozné, jako její první Silvestr, to jsme s ní zrovna vylezli ven a jedna petarda bouchla přímo nad naším domečkem. A od té doby se jich hodně bojí. Ale na Nový rok ráno už byla v pořádku, plná radosti a energie. 

Přidala jsem dnes do fotogalerie pár foteček z jedné zimní procházky. Jsou focené mobilem, ale i tak jsou moc hezké, tak snad se budou líbit i Vám. 

Těším se na zase na Vaše další vzkazy, budu ráda když napíšete, jaký je Váš nový rok a jak se v něm mají i Vaši vlkouškové.