Přejeme Vám krásné Vánoce...

21.12.2012 10:34

Rádi bychom Vám i letos popřáli kouzelné Vánoce plné milých překvapení, krásných dárků, úsměvů, radosti, spkojenosti a hlavně rodinnou pohodu. Doufáme, že strávíte Vánoce všichni společně, a že si je užijete plnými doušky i s Vašimi čtyřnohými kamarády. 

U nás jsou přípravy v plném proudu, Ornelka i Eliška v ložnici pravidelně kontrolují krabici s dárky, čmuchají něco dobrého, voňavého. :-) Vůně vanilkových rohlíčků a kapra je nenechala vklidu a neustále mě kontrolují a pomáhají mi s přípravami. Při porcování kapra se krásně podělili o ploutvičky, vnitřnosti, dokonce i Jasperkovi daly ochutnat. Takže si všichni tři parádně pošmákli. :-) Teď mi asistují při úklidu. A věřím, že se mnou budou chtít balit i vánoční dárky, to ale přece nemůžou, připravily by se o překvapení. :-)

Na tyhle Vánoce se obzvláště moc těšíme, budou to naše první společné Vánoce i s Elinkou. A já věřím, že si je parádně užijeme, půjdeme na procházku, budeme mlsat dobrůtky, rozbalovat dárky i koukat na pohádky, prostě klasika v podobě krásných českých Vánoc. Ať jsou i u Vás vydařené a plné radosti. Nezapomeňte na své mazlíky a nadělte jim pod stromeček také nějaké překvapení, určitě si jej zaslouží, za to, že Vám dělali celý rok společnost, radovali se s Vámi, když jste měli radost, nebo Vám utírali slzy do kožíšku, když Vám bylo smutno. Jsou to prostě naše zlatíčka a je nám s nimi moc prima. Ať je tomu tak i v roce 2013....